De Biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische toestanden en functies.
Zoals je weet, bestaat alles in het universum uit trillingen. Alles, maar dan ook alles, heeft een eigen trilling. Ook alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Met dit apparaat kan beoordeeld worden hoeveel energie op een bepaald moment op een plaats zit of of een medicijn/ supplement geschikt is voor dat lichaam.

biotensor

 

 

 

 

 

Met de Biotensor is mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld:
• Allergieën / intoleranties voor voedingsmiddelen
• Voedselcombinaties
• Vitamines, mineralen en homeopathie
• Gedachtengolven van mens en dier
• Aardstralen en wateraders
• Huizen onderzoek op eventuele ziekmakende straling
• Medicijnen op geschiktheid voor bepaalde personen in specifieke situaties
• Juwelen en amuletten op positieve en negatieve uitstraling
 
Ik gebruik de Biotensor veel in combinatie met de producten van Herbalife. Welke voedingsmiddelen verdraag je goed, welke minder of niet. Welke supplementen heb je nodig en in welke dosering. Ook breng ik het lichaam in balans door chakra’s (goed aarden) en aura te meten. Hoe beter de energie in je lijf stroomt, hoe beter je je voelt en hoe makkelijker je bijv. afvalt.
Ook ondersteun ik het opsporen en uittrekken van jassen (ballast) met de Biotensor.
Het is mogelijk om met de Biotensor antwoord te krijgen op vragen die in jouw leven of in dat van bijv. jouw kind of (huis) dier speelt. Wat is de reden van mijn/ hun boosheid, waarom slapen ik/ ze slecht of zijn ze onzeker, hoe ervaren ze mij als vader of moeder etc.? Ik help je om antwoorden op deze vragen te krijgen. Dit kan ik in een live sessie voor je doen, maar ook op afstand bijv. met behulp van een foto. Ik maak dan contact met jouw onderbewustzijn. Het klinkt bizar, maar ik heb het al vele malen zien werken. Na antwoorden of aarding voel je je vaak al stukken beter. Uiteraard kan ik je verder begeleiden bij je zoektocht, de verwerking van of het aan de slag gaan met de antwoorden.

Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in, of neem direct contact met me op