De Jassentechiek is ontwikkeld door Hans de Waard. Ik ben basistherapeute wat betekent dat ik me bezig houdt met het loslaten van algemene ballast uit algemene levensthema’s en gedragingen, maar niet met het medische vlak.

Wat is de Jassentechniek?

De Jassentechniek is een effectieve coaching – en behandelingsmethode die je op alle vlakken kan helpen met loslaten van het ‘negatieve’ zoals onverwerkte trauma’s, vastzittende emoties, angsten, beperkende overtuigingen en levenspatronenen en het terughalen van jouw positieve expressies – zoals doel, positiviteit, levensvreugde, zelfwaardering, etc.- in jouw leven! Kortom, met een jas als metafoor: Jasje uit en jasje aan.

De Jassentechniek is meer dan alleen een loslaat- en opbouwmethode! De Jassentechniek geeft je de essentiële bewustwording, helpt je met accepteren en draagt bij aan een fijn, energiek en ontspannen leven.

De Jassentechniek geeft o.a. uitstekende resultaten bij burn-out symptomen, angsten, vastzitten in het leven, spanning, stress, negatieve gedachten, slaapproblemen, onverwerkte trauma’s, vermoeidheidsklachten en een groot aantal fysieke klachten.

Wat doet een Jassentechniek behandeling met jou?

Door vastzittende en verkrampende emoties en gevoelens los te laten, ontspant jouw lichaam en geest en krijg je direct meer (levens) energie. Door het terughalen van jouw positieve expressies sta jij snel weer in je eigen kracht en ervaar jij weer levensvreugde, doel, vastberadenheid, positiviteit, etc. in jouw leven.

In een Jassentechniek sessie geef ik uitleg over het ontstaan van ballast en spoor ik samen met jou op waar jouw ballast zit. Met behulp van meditatie of de Biotensor help ik je te accepteren en los te laten.

Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in, of neem direct contact met me op