Voor mijn zwangerschappen kon ik alles! Niets was te veel, altijd bezig en vooral met sport en hard werken. Tot mijn heupen slecht werden en ik steeds slechter kon bewegen. 2 zwangerschappen deden mijn lijf ook geen goed. De reumatoloog constateerde artrose in beide heupen en fibromyalgie. Bovendien was ik veel te zwaar geworden. Ik voelde me verre van happy.

Via een tennistoernooi dat ik organiseerde kwam ik in aanraking met een welzijnscoach. Ik mocht bij haar op de weegschaal komen staan. Dat was geen lolletje kan ik je zeggen, ruim 86 kilo zwaar was ik. Vrijblijvend kon ik bij haar thuis een uitgebreide welzijnsanalyse laten maken. Dit heb ik gedaan. Ik ben begonnen met een verandering in mijn eetpatroon, Herbalife producten, meer bewegen en een bewuster leven. Dit vroeg veel van mijn doorzettingsvermogen. Al vrij snel begon mijn omgeving te zien dat ik smaller werd. Ik voelde me fitter en had minder pijn. Nog bleef ik wat sceptisch. Totdat ik mijn leefstijl veranderde en veel bewuster en actiever ging leven. De kilo’s vlogen eraf. Inmiddels ruim 20 kilo lichter, gespierder en fitter dan ooit tevoren mag ik weer gezien worden. Sterker nog, ik zie mezelf weer!

metamorfose

 

Dit zouden meer mensen moeten weten! Enthousiast als ik ben, besloot ik het roer om te gooien en hier ook mensen in te begeleiden. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor coaching op basis van eigen kracht. Eigen kracht heb je hierbij zeker nodig. Zo ben ik vitaliteitscoach geworden en coach ik personen en bedrijven op gebied van gezondheid, mentale kracht en ‘beweging’.

Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in, of neem direct contact met me op.