Paardrijden is mijn passie. Dit doe ik al jarenlang met veel plezier. Ook met de beperkingen van mijn lijf. Het is voor mij een super manier om mijn hoofd leeg te maken en te genieten van de vrijheid, snelheid, kracht en souplesse in een dier. Ik vind het mooi om te lezen en te leren van wat het paard jou vertelt. Hoe vertel jij haar wat je wilt, zodat zij het begrijpt en het voor je doet. Als dat lukt, voel ik me in harmonie met het paard, ontspannen en gelukkig.

Rivana3Rivana en Fayette1Daan en Fayette

Het paard Rivana, een grote, trotste, dominante en krachtige schimmel heb ik jarenlang als bijrijdster gereden. Ondanks haar vele blessures bleef ze tot het eind toe wie ze was. Tot het niet meer ging en we haar vredig hebben laten inslapen. Ik heb veel van dit paard geleerd. Het was niet altijd makkelijk om haar te ‘lezen’, maar van die uitdaging houd ik wel. Voor mij staat ze symbool voor kracht, vitaliteit, doorzettingsvermogen en zelf je koers bepalen. Samen hebben we veel goede resultaten gehaald en toen het met mij en met haar minder ging, hadden we steun aan elkaar. Rivana leeft nu verder in haar dochter Fayette, op wie ik nu met veel plezier rijd.

Bij het oprichten van mijn vitaliteitspraktijk was het dan ook niet moeilijk om een naam te verzinnen: Rivana vitaliteit en kracht.

Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in, of neem direct contact met me op.