Ik ben Danielle Siegert- Tuit, 44 jaar, getrouwd en moeder van een zoon (5) en dochter (3). Ik woon in het bosrijke, kasteeldorp Rozendaal. Ik houd van hard werken en buiten zijn. Ik ben gedreven, initiatiefrijk, betrouwbaar en stressbestendig. Ik neem graag de leiding, kan goed organiseren en ben graag coachend bezig zowel zakelijk als privé.

Na 19 dienstjaren bij Achmea waar ik o.a. projecten en acties coördineerde en (team)manager was, ben ik goed over mezelf en mijn volgende stap in mijn loopbaan na gaan denken. Ik kwam erachter dat ik mensen begeleiden naar een ‘sterkere’ toekomst eigenlijk het allerleukst vind om te doen. Na een coaching traject dat ik gevolgd heb op het gebied van afslanken en weer fit worden na mijn zwangerschappen ontstond mijn idee om een vitaliteitscoach te worden. Ik begeleid mensen (zakelijk en privé) om zich vanuit eigen kracht (mentaal) fit, gezond en gelukkig te voelen. Hierbij maak ik o.a. gebruik van de producten van Herbalife.

Paardrijden is voor mij het symbool voor fitheid, eigen kracht, vrijheid en geluk. Vandaar dat ik mijn praktijk de naam van mijn inmiddels overleden ‘maatje’ Rivana heb gegeven.

20160831_190050-medium

 

 

 

 

 

Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in, of neem direct contact met me op