Overgewicht, ondergewicht én op gewicht blijven!

Ongeveer de helft van alle Nederlanders heeft overgewicht. Indien je lichaamsgewicht hoger of lager is dan het zou moeten zijn, kun je gezondheidproblemen krijgen zoals diabetes type 2, hoge bloeddruk, galstenen, hart- en vaatziekten, rug- en gewrichtsklachten en bepaalde soorten kanker. Daarom is het belangrijk om continue te werken aan een gezond lichaamsgewicht. De BMI (Body Mass Index) wordt hiervoor gebruikt als een graadmeter en de middelomtrek. BMI geeft de verhouding weer tussen je gewicht en je lengte. Wil je een vitaal en gezond leven? Dan is de juiste voedingskeuze in combinatie met een goed bewegingsplan essentieel. Als je jouw lichaam voorziet van alle voedingsstoffen in de juiste balans, stel je je lichaam in staat zichzelf te helen.
Je krijgt hulp om je streefgewicht te benaderen. Samen met jou kijk ik naar jouw mogelijkheden op het gebied van voeding én beweging. Je staat er dus niet alleen voor! Dankzij de 1-op 1-benadering, zorgen wij ervoor dat je zo weinig mogelijk afwijkt van het programma. Deze benadering zorgt voor de vaak zo noodzakelijke stok achter de deur, waardoor de kans veel groter is dat je de gewenste resultaten zult behalen!
Wil je meer weten over dit programma, klik dan hier voor meer achtergrondinformatie. Je kunt ook het contactformulier invullen, of neem direct contact met me op.